ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ

Η εταιρεία πήρε το όνομα της από τα στενά του Ελλήσποντου γνωστά και με την παλιά ονομασία Δαρδανέλια, μια περιοχή με μακρύ ιστορικό υπόβαθρο και ένδοξο παρελθόν.

Σκοπός μας είναι να γνωρίσουμε την ιστορία μας η οποία ήταν πλούσια από παράγωγη φυτικών προϊόντων όπως ελαιόλαδο, βότανα, παραδοσιακά τρόφιμα αλλα και σαπούνια.
Για αρκετά χρόνια έχουμε ξεχάσει αλλά και απορρίψει τα φυτικά προϊόντα προτιμώντας χημικά που έχουν ωραίο άρωμα ή γευση αλλά κρύβουν κινδύνους για την υγεία τη δική μας και τον παιδιών μας.
Οι Έλληνες όχι μόνο στις περιοχές της Μικράς Ασίας αλλά και στη Λέσβο και σε άλλα Ελληνικά νησιά ήταν πρώτοι στην παραγωγή και εμπορία των φυτικών προϊόντων. 
Ας θυμηθούμε λοιπόν ποιοι είμασταν και ας εξετάσουμε ποιοι θέλουμε να γίνουμε, τι γνώσεις θελουμε να παραδώσουμε στα παιδια μας!

Επικοινωνήστε μαζί μας

Συνδυάζοντας μεγάλη εμπειρία στην αισθητική και την κοσμητολογία, και χρησιμοποιώντας αγνά φυτικά συστατικά της ελληνικής γης, η Ellispontos Soaps προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από υγιεινά και φυσικά προϊόντα για την προσωπική σας περιποίηση.