ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ

Η Βιταμίνες είναι οργανικές ενώσεις σημαντικές για την φυσιολογική ανάπτυξη των  ζωντανών οργανισμών και χωρίζονται σε δύο μεγάλες κατηγορίες στις υδατοδιαλυτές και τις λιποδιαλυτές.
Υδατοδιαλυτές είναι εκείνες που διαλύονται μόνο στο νερό. Είναι απλά μόρια που περιέχουν υδρογόνο, οξυγόνο και άνθρακα ενώ μερικά θείο, άζωτο και κοβάλτιο. 

ΑΜΥΓΔΑΛΕΛΑΙΟ ΟΦΕΛΗ

Το αμυγδαλέλαιο παράγεται απο τους ώριμους καρπούς  αμυγδαλίας με ψυχρή ή χημική έκθλιψη, το μη επεξεργασμένο αμυγδαλέλαιο παρασκευάζεται  χωρίς τη χρήση υψηλής θερμότητας ή χημικών παραγόντων. Αυτή η διαδικασία χαμηλής θερμοκρασίας βοηθά το αμυγδαλέλαιο να διατηρεί μεγάλο μέρος της περιεκτικότητάς του σε θρεπτικά συστατικά.
Χάρη στις αντιοξειδωτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες του το καθιστά ένα από τα έλαια που χρησιμοποιούνται στην κοσμητολογία, στην παραγωγή καλλυντικών για το πρόσωπο και τα μαλλιά.

ΤΟ ΡΟΔΙ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ

Το ρόδι είναι μια γευστική υπερτροφή που τα τελευταία χρόνια έχει αποκτήσει πολλούς ένθερμους υποστηρικτές. Αν και η ιστορία του ξεκινάει από τους αρχαίους χρόνους και έχει αρκετούς συμβολισμούς, κατά κύριο λόγω ελπιδοφόρους, εμείς θα επικεντρωθούμε στην καλλυντική του φύση. Ανάλογα με τη μορφή που θα το συναντήσουμε τα αποτελέσματα μπορούν να διαφέρουν μεταξύ τους. Για παράδειγμα το εκχύλισμα ροδιού ενδείκνυται για ώριμες και ξηρές επιδερμίδες γιατί προλαμβάνει τις ρυτίδες και την πρόωρη γήρανση. Επίσης έχει και αντιφλεγμονώδη δράση.

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ

Τριαντάφυλλο

Ένα από τα πιο αγαπημένα ανθοφόρα φυτά.

Δεν είναι τυχαίο ότι επικρατεί ως πρώτη επιλογή τόσο για το μεθυστικό του άρωμα όσο και για την μεγάλη γκάμα και ποικιλία χρώματος του.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Συνδυάζοντας μεγάλη εμπειρία στην αισθητική και την κοσμητολογία, και χρησιμοποιώντας αγνά φυτικά συστατικά της ελληνικής γης, η Ellispontos Soaps προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από υγιεινά και φυσικά προϊόντα για την προσωπική σας περιποίηση.